Til hovedinnhold

Inspirert av smilets land

Kylling med knasende sprø grønnsaker og enda sprøere cashewnøtter serverer du med kokt ris, og en god Chablis. Foto: Zstock Photos/NTB Scanpix.
Kylling med knasende sprø grønnsaker og enda sprøere cashewnøtter serverer du med kokt ris, og en god Chablis. Foto: Zstock Photos/NTB Scanpix.

Ta en thailandsk vri på middagen.


I klassisk thailandsk matlaging eksperimenterer de med det komplekse samspillet mellom søtt, salt, surt, bittert – og spicy. I tillegg er de like opptatt av hvordan en rett ser ut, hvordan den lukter og hvordan den passer inn i hele måltidet. Vi lar oss inspirere.

Frisk, skarp og syrlig – thailandsk biff med chili og lime er like god onsdags- som lørdagsmat.

Pakk hvite fiskefileter i folie og grill den med thailandske urter – server med koksris og thaidressing.

Hemmeligheten bak en god wokrett er å huske på at woken blir glovarm – dermed skal maten bare stekes raskt, mens den er i stadig bevegelse. Husk det når du steker kylling og grønnsaker - og cashewnøtter til thailandsk kylling med cashewnøtter. Eller når du blander nudler med svinekjøtt og raust av thailandske krydder og urter i en pad thai.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?