Tre mettende grønnsaksmiddager

13. november 2015Aktuelt
Lise Finckenhagen og Sara Johannessen (foto)
Lise Finckenhagen og Sara Johannessen (foto)

Grønt er godt, og slett ikke kjedelig. Her får du tre oppskrifter på vegetarmiddager som både metter og varmer.

Fristende og spenstige grønnsaksretter stappfulle av smak er noe jeg setter stor pris på. Og alle har vi nok godt av å holde oss unna de store kjøttmiddagene fra tid til annen, både med tanke på egen helse og miljøet. Dessuten føler man seg rett og slett litt sunnere og mindre stappa etter noen dager på vegetarkost.

Disse mettende grønnsaksrettene jeg har laget her stilner alle lengsler og eventuelle behov etter mere proteiner. Aubergineruller fylt med cottage cheese og squash, bakt i hjemmelaget tomatsaus og toppet med mozzarella, er en av mine personlige favoritter. Fyldig tomatsuppe proppfull av grønnsaker er en rett det er lett og like, spesielt med litt ekstra parmesan på toppen. Og wokkede grønnsaker er like godt som fargerikt.

Hiv deg på den grønne bølgen og nyt noen kjøttfrie middager før ribba setter inn!

Publisert: 13.11.2015 kl. 11:47


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?