Det beste jeg vet med Maria Skappel Holzweiler: – Favorittretten er mammas hjemmelagde pizza.
Designeren og bloggeren foretrekker mat i uformelle omgivelser, og serverer helst gjestene sine pizza uten bestikk og tallerkener.
– Hva er din frokostfavoritt?
– Hjemmelaget knekkebrød med avokado og parmaskinke eller hjemmelaget brød med masse smør og vellagret Norvegia-ost. I helgene foretrekker jeg egg og bacon!
– Hva er din favorittmiddag?
–Mammas hjemmelagde pizza («mamma» er Dorthe Skappel, journ.anm.) Oppskriften ligger på bloggen min.
– Hva er ditt favorittgodteri?
–Sure "belter" med jordbærsmak, og nonstop!
– Hva er det aller beste du får servert?
– Jeg elsker mat. og jeg synes det er veldig koselig å få servert alt som er laget med kjærlighet!
– Hva liker du best å servere?
– Hjemmelaget pizza, servert uten bestikk og uten tallerkener, bare med en serviett. Jeg liker fine selskap, men foretrekker når gjestene kan sette seg der de vil, og at serveringen er uformell!
– Hva er din favorittingrediens?
– Fetaost!
– Hva har du alltid i kjøleskapet?
– Fetaost!
– Hvilket kjøkkenredskap klarer du deg ikke uten?
– Kniven jeg kjøpte da vi var på matkurs på Koh Lanta i Thailand!
– Hvilket kjøkkenredskap trenger man ikke?
– Hvitløkspresse! Jeg liker bedre å hakke hvitløken selv.
– Hva var det beste du visste da du var liten?
– Potet med saus. Og bacon! Jeg spiste hva som helst så lenge foreldrene mine sa at det var bacon.
– Hvor vil du helst reise?
– Jeg har veldig lyst til å oppleve Peru! Av opplevde steder er Thailand favorittreisemålet så langt.
– Hva spiser du når du er alene hjemme?
– En god salat!
– Hva hører du på når du lager mat?
– Alt mulig!
– Hva spiser du aldri?
– Makrell i tomat
– Hva går du helst ut og spiser?
– Fisk!