Programleder Halvor Bakke fikk smalahovesjokk

21. september 2017Aktuelt
DELIKATESSE: Til tross for at smalahove anses som en delikatesse av mange, gikk det ikke så greit da denne gjengen fikk det servert. Foto: Halvor Bakke/Instagram/Tor Erik H. Mathiesen/VG
DELIKATESSE: Til tross for at smalahove anses som en delikatesse av mange, gikk det ikke så greit da denne gjengen fikk det servert. Foto: Halvor Bakke/Instagram/Tor Erik H. Mathiesen/VG

Programlederen forteller om sine beste og verste matminner under innspilling.

- Det var en katastrofe av dimensjoner. Jørgen (Gundersen journ. anm.) skulle bare overraske oss, men det bare gikk ikke, ler Halvor Bakke.

Programlederen og interiøreksperten forteller om sin verste matopplevelse på settet av TV-serien Eventyrlig oppussing: Med-programleder Jørgen Gundersen hadde disket opp med smalahove - uten videre suksess.

Artikkelen fortsetter under bildet.

DELIKATESSE: Elsket og hatet - smalahove består av sauehode, og kan oppfattes som et ganske grafisk måltid. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/VG
DELIKATESSE: Elsket og hatet - smalahove består av sauehode, og kan oppfattes som et ganske grafisk måltid. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/VG

- Det hadde gått bra om noen bare hadde plukket ut kjøttet for oss, for det smaker jo godt. Men å sitte og se på tenner og hjerne og tunge, det bare går ikke. Det var overhodet ingen suksess, sier Bakke.

- Ole (Rosén-Lystrup journ. anm.) og jeg satt og brakk oss, ler interiøreksperten.

Magiske kjøttkaker

GJENGEN: (Fra v.) Halvor Bakke, Jørgen Gundersen, Gustav Brustad-Nilsen og Ole Rosén-Lystrup. Foto: Halvor Bakke/Instagram
GJENGEN: (Fra v.) Halvor Bakke, Jørgen Gundersen, Gustav Brustad-Nilsen og Ole Rosén-Lystrup. Foto: Halvor Bakke/Instagram

Til tross for en sjokkerende smalahove-middag, går det som oftest i «raus og god kvalitetsmat» blant gjengen.

- Vanligvis får vi ekstremt mye god mat på settet. Vi får real norsk, god og traust mat - i veldig positiv forstand. Vi jobber mye, og trenger godt med mat, sier Bakke, som nå er aktuell med en ny sesong av programmet.

Han fortsetter:

- I tillegg går det litervis med kaffe, ler han.

Det beste matminnet har han fra en innspilling Tydal.

- Da fikk vi noen kjøttkaker som var helt nydelige. De var grove, deilige, og de fløt i en brun saus med masse smørsmak. Det var helt magisk, forteller Bakke.

Hva er dine beste og verste matminner? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

Publisert: 21.09.2017 kl. 15:33


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?