Slik følger du #Påskegodt
Bli med mesterkokken og lage påskemat direkte!
Påskens nærmer seg med stormskritt, noe mange forbinder med god mat. For å lade opp kjører Godt og VGTV en femtimers lang sending fra Mathallen i Oslo med tips og triks for å lage påskestemning.
Den kjente TV-kokken Danièl Rougè Madsen (38), kjent fra TV 2-suksessen «Helt Vilt», skal lage lammelår med deilig tilbehør, mens 13 år gamle Sebastian Skauen Johnsen fra NRK-programmet «Barnas restaurant» skal friste deg med amerikanske pannekaker.
På besøk kommer også konditor Elin Vatnar Nilsen, matblogger Julie Ilona Balas og tidligere landslagskokk Karl-Erik Pallesen som deler sine beste tips til påskematen.
Under sendingen kan du følge med i VGs direktestudio, og stille spørsmål om maten og sendingen til VGs anmelder og ekspertkommentator André Blomberg-Nygård, og med hashtagen #påskegodt kan du delta i sendingen på sosiale medier.
Vil du være med å lage lammelåret samtidig under sendingen - sjekk oppskriftene her!
Publisert: 06.04.2014 kl. 11:38
Oppdatert: 06.04.2014 kl. 12:24
Lag deg en gratis konto