Til hovedinnhold

Slik følger du #Påskegodt

6. april 2014Aktuelt
PÅSKELIVE: Fra klokken 14 kan du se mesterkokk Danièl Rougè Madsen tilberede lammelår og annet påskedigg på direkte-TV her på Godt. Han vil bli annet få besøk av Sebastian Skauen Johnsen fra Barnas restaurant. Foto: Tom-Egil Johnsen / Magnar Kirknes / VG
PÅSKELIVE: Fra klokken 14 kan du se mesterkokk Danièl Rougè Madsen tilberede lammelår og annet påskedigg på direkte-TV her på Godt. Han vil bli annet få besøk av Sebastian Skauen Johnsen fra Barnas restaurant. Foto: Tom-Egil Johnsen / Magnar Kirknes / VG
Felicia Alvsing
Felicia Alvsing

Bli med mesterkokken og lage påskemat direkte!

TV-kokk Danièl Rougè Madsen tilbereder påskelam på direkten. Foto: Tom Haga
TV-kokk Danièl Rougè Madsen tilbereder påskelam på direkten. Foto: Tom Haga

Påskens nærmer seg med stormskritt, noe mange forbinder med god mat. For å lade opp kjører Godt og VGTV en femtimers lang sending fra Mathallen i Oslo med tips og triks for å lage påskestemning.

Den kjente TV-kokken Danièl Rougè Madsen (38), kjent fra TV 2-suksessen «Helt Vilt», skal lage lammelår med deilig tilbehør, mens 13 år gamle Sebastian Skauen Johnsen fra NRK-programmet «Barnas restaurant» skal friste deg med amerikanske pannekaker.

På besøk kommer også konditor Elin Vatnar Nilsen, matblogger Julie Ilona Balas og tidligere landslagskokk Karl-Erik Pallesen som deler sine beste tips til påskematen.

Under sendingen kan du følge med i VGs direktestudio, og stille spørsmål om maten og sendingen til VGs anmelder og ekspertkommentator André Blomberg-Nygård, og med hashtagen #påskegodt kan du delta i sendingen på sosiale medier.

Vil du være med å lage lammelåret samtidig under sendingen - sjekk oppskriftene her!

Publisert: 06.04.2014 kl. 11:38
Oppdatert: 06.04.2014 kl. 12:24


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?