Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Inspirasjon: Mens vi drømmer om vår

VARER «EVIG»: En nydelig blomsterbukett av papirblomster gir et vårlig preg til spisebordet.
VARER «EVIG»: En nydelig blomsterbukett av papirblomster gir et vårlig preg til spisebordet.
Foto: Produsentene
Maria Tveiten Helgeby

Lyse farger og blomster får oss til å drømme oss bort til varmere vårmåneder.

Varmende sol, blomstrende markblomster, fuglesang og grønt gress ... Det høres unektelig ganske fristende ut her vi sitter og hutrer i februar.

Når vi måker utenfor huset, eller trær på oss broddene, for «ente» gang denne vinteren, er det koselig å dra inspirasjon fra de varmere årstidene.

Du kan også gjøre små grep uten å måtte bruke penger: Kanskje du har noen gamle vaser eller putetrekk liggende stuet bort, som kan få en ny vår?

Eller hør om du kan lete i skapene til besteforeldre eller foreldre – kanskje de har noen gamle linduker eller -servietter liggende, som kan bli freshet opp med litt hjemmesnekret brodering?

Tenk: Nå er det ikke lenge til vi kan nyte et godt glass vin i kveldssolen, eller invitere venner på et koselig sommerkalas med deilig mat og drikke.

I mellomtiden får vi kose oss med varmende gryteretter og deilig kakao. Det er ikke så verst, det heller.

Mens vi gleder oss til å dyrke våre egne grønnsaker, enten i en frodig kjøkkenhage eller i vinduskarmen, er det gøy å pynte bordet med disse søte serviettringene formet som frukt og grønt.

Det er alltid koselig å kunne servere kake, og det blir ekstra stas med dette kjempesøte kakefatet formet som en blomsterbukett.

Skap en vårlig stemning rundt bordet med disse søte broderte linserviettene med rosa blomster ...

... eller drøm deg bort til en fransk kafé med servietter dekorert med croissanter og kaffe.

Ved hjelp av et par serveringsfat, får man fort et vårlig preg på bordet. Vi falt for disse fra Zara siden de hadde et varmt og koselig uttrykk.

Kjøp gjerne brukt hvis du finner, som disse nydelige og retro asjettene med fruktmotiv.

En gul duk lysner opp ethvert rom, og gir med en gang en vårlig stemning.

Vi ser stadig papirblomster poppe opp her og der. Disse kan både stå alene i en vase, eller kombineres med andre papirblomster for å lage en flott og holdbar bukett.

Hvis du heller vil ha ekte blomster, bør du lese vår søsterside MinMotes sak om hvilke blomster som er mest populære akkurat nå.

Hvorfor ikke servere rett fra blomster? Disse nydelige fatene fra Bloomingville er håndlaget, og hadde vært supre å servere en frisk og grønn vårsalat fra.

Beskytt bordet med disse søte bordbrikkene med små kirsebær på, og få en litt lunere stemning med én gang. Vi falt spesielt for de buede kantene, og det sjarmerende rutemønsteret på sømmen.

Denne tallerkenen ser ut som en blomstereng, og det kan vi like her vi sitter i februar og hutrer.

Hva med å lage en statement-vegg på kjøkkenet med dette fantastiske tapetet? Klart – man kan ikke frykte mønster hvis man skal ha dette på veggen, men litt rekker en lang vei.

Finn flere artikler:
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?