Lag en pai til middag

13. november 2012Aktuelt
Frist med en deilig pai med røkelaks og hvit geitost. (Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Eva Brænd.)
Frist med en deilig pai med røkelaks og hvit geitost. (Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Eva Brænd.)

Det er mye godt å fylle paiskallet med.

Pai er deilig mat året rundt. Den tar litt tid å steke, men i mellomtiden kan du dekke bordet og lage ferdig en frisk salat med spinat og ruccola.

Pairester er også deilig i nistepakken dagen etter!

Prøv en pai med røkelaks og geitost, smakt til med timian og vårløk. Cottage cheese er også godt i pai, server gjerne litt spekeskinke ved siden av. Renskåret, strimlet biffkjøtt gjør seg også godt i paien, prøv det sammen med oliven.

Mat til mange lager du ved å lage paien i en langpanne, under finner du en oppskrift på pai med kylling i langpanne. En litt magrere paibunn fyller du med mager skinke og fyll laget med lettmelk, for en slankere variant. Eller kjør på med en skikkelig ostepai, med deilig smak av soltørkede tomater.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:42


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?