Til hovedinnhold

Tid for tomat

13. november 2012Aktuelt
Gyllenbrune loffskiver med tomat, hvitløk og basilikum er deilig tomatmat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Eva Brænd.)
Gyllenbrune loffskiver med tomat, hvitløk og basilikum er deilig tomatmat. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Eva Brænd.)

Nyt tomaten i salat, pai eller en deilig suppe.

Tomaten gjør seg godt i en mettende middagssalat sammen med svinefilet eller som basen i en suppe smakt til med basilikum og kanel. En bruschetta kan være en deilig forrett, eller gjør den til en middag ved å servere den med spekeskinke eller noen skiver fenalår. Fenalår kan også godt serveres til en Capresesalat, den klassiske italienske tomat- og mozzarellasalaten. Eller prøv en ren tomatsalat med frisk dill og brødkrutonger.

Ta for deg og prøv en av disse deilige rettene med smak av tomat.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:33


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?