Fire festkaker som passer perfekt til 17. mai
Syrlig sitronkake, flaggmuffins og iskake med browniebunn.
Det er så deilig med alt som skal feires! Og finnes det egentlig en bedre måte å feire på enn med en vakker og saftig hjemmebakt kake? Det må i tilfelle være flere kaker.
Med gode, rene råvarer slår hjemmebaksten garantert «knock out» på industrikakene. For selv om resultatet ikke alltid ser like profesjonelt ut, er det smaken som er det aller viktigste. Velg råvarer av topp kvalitet for best mulig resultat. Selv sverger jeg dessuten til ekte smør – aldri margarin.
Pynting av kaker på konditorvis kan være svært avansert. På hjemmekjøkkenet gjør vi det heller enkelt og elegant. Bruk heller litt ekstra tid på viktige detaljer som riktig konsistens på kremen, tålmodighet og nøyaktighet. Med øyemål og slump er du ikke garantert suksess.
Finn frem krembollen og puss kakespaden. Her får du noen saftige forslag til hvordan du kan gi gjestene dine søte drømmer som varer helt til neste vår.
Sjekk ut Lise Finckenhagens nydelige festkaker under:
Ta bilde av festkaker, tagg dem med #godtno og legg dem på Instagram. De beste deler vi på siden vår!