Hverdagsmat som smaker
Dagene blir stadig mildere og lengre. Nå er det på tide å tenke fremover og glede seg over en ny vår med nye muligheter og ny inspirasjon.
Hva med å prøve en ny versjon av brokkolisuppen? Denne gangen som en grønn kombinasjon av brokkoli og ruccola med et lite dryss av sprø hvitløk. Selv er jeg alltid svak for asiatiske smaker når jeg føler for en liten forandring. Min kylling med teriyakisaus er nok ikke helt autentisk men den tilfredsstilte smaksløkene og ble passe salt og søt med pirrende innslag av den hellig treenigheten hvitløk, chili og ingefær. Alt blir godt med hvitløk, chili og ingefær.
Har du noen friske urter som persille, basilikum og mynte stående så foreslår jeg at du hakker opp en raus mengde, blander det med litt kapers, sjalottløk, eddik og olje - og vips så har du en superfresh dressing proppfull av smak som passer like godt til fisk som til kjøtt.
Ha en smaksrik start på våren med gode råvarer og matglede.
Publisert: 02.01.2015 kl. 08:34
Oppdatert: 11.04.2016 kl. 11:49
Lag deg en gratis konto