Sjekk lesernes favorittoppskrifter i 2013

4. januar 2014Aktuelt

2013 har bydd på deilige oppskrifter på rekke og rad på Godt. Her er topp fem favoritter. 

Fra Godt.no ble lansert i 2013 har vi ønsket å inspirere og gi leserne de beste oppskriftene, slik at du alltid finner noe godt å spise på siden. Basen har blitt beriket med varierte oppskrifter fra blant annet våre dyktige bidragsytere, kreative matbloggere og stjernekokker - og flere deilige oppskrifter kan du glede deg til i år.

Hvilken var din favoritt i 2013? Diskuter i kommentarfeltet.

Noen oppskrifter har utpekt seg mer enn andre i året som gikk - her har Godt samlet fem favoritter.

Foto: Julie Ilona Balas
Foto: Julie Ilona Balas

Da Godts bidragsyter Julie Ilona Balas serverte denne gryten på høsten, ble den umiddelbar en suksess blant våre lesere. For øyeblikket er oppskriften lagret over 300 ganger, og troner overlegent på favoritt-toppen.

Kanskje ikke så rart – den er enkel å lage, men full av smak. Dessuten er den perfekt å servere hvis du har mange gjester til middag.

Foto: Caroline Gannefors
Foto: Caroline Gannefors

Alle elsker sjokolade, og enda morsommere er det å lage den selv! I løpet av fjoråret har vi delt oppskrifter på bådehjemmelaget Bounty og kjekssjokolade, samt folkets favoritt; Snickers-sjokolade. Ingen overraskelse at en av verdens mest solgte sjokolader har vært den mest populære å lage av dem alle.

Foto: Jon Krog Pedersen
Foto: Jon Krog Pedersen

April var selve «Grilled Cheese Month» ifølge amerikanske tradisjoner, men også en glimrende anledning til å lage ostesmørbrød i alle former og smaker. Demest vanvittige ostesmørbrødene fant vi naturligvis på internasjonale blogger.

Inspirert av amerikanerne eksperimenterte Godts matansvarlig Jon Krog Pedersen med nye ostesmørbrød-varianter. Resultatene ble raskt en vinner.

Foto: Elin Vatnar Nilsen
Foto: Elin Vatnar Nilsen

Konditor og bakebloggerElin Vatnar Nilsen fraKrem.no byr ukentlig på de beste oppskriftene på alt fra tradisjonelle kakeklassikere til deilige desserter her på Godt. En av storfavorittene i 2013 var den klassiske flettebaksten, som fikk nytt liv da Elin viste hvor enkelt det var å få til selv på kjøkkenbenken.

Foto: VGTV
Foto: VGTV

Noe av det beste og møreste kjøttet får du ved langtidssteking, og lammestek av bog er ingen unntak. I høst viste Godt-Jon hvordan du lager den beste lammesteken på VGTV, der reisen begynte på Persbråten gård og vi fikk se hvordan lam ble slaktet på tradisjonelt vis.Hele veien fra slakting av lam til tilbereding av maten kan du se her.

Følg oss på Instagram og Facebook for inspirerende matbilder og oppdateringer hver dag!

Publisert: 04.01.2014 kl. 07:16
Oppdatert: 06.01.2014 kl. 16:01


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?