Ukens matblogger: Knasende sprø snickerskake
Den perfekte kombinasjonen av salt, søtt og sprøtt. Matblogger Anita Velle deler oppskriften på sin beste snickerskake.
Det er ikke uten grunn at bakeblogger Anita Velle har fått mye skryt for denne kaken. Den er rett og slett bare knallgod.
Sirup og brunt sukker gir en karamellsmak, og kombinert med peanøtter blir dette en fantastisk kombinasjon. Enda bedre blir det når kaka til slutt toppes med en deilig sjokolade ganache.
Snickerskaken er enkel å lage, og her kan man virkelig ikke bomme med hverken steketid eller steketemperatur. Den skal nemlig ikke i ovnen.
Dette er en skikkelig kaloribombe, men den er så god at det er noe du fort glemmer. Noe du derimot sent glemmer, er den gode smaken!
Oppskriften på snickerskaken finner du her.
Alder: 19 år
Yrke: Konditorlærling
Bosted: Mandal
Favorittråvare: Egg, på grunn av dets fantastiske heveegenskap og luftigheten det gir kaker og annen bakst.
Favorittredskap: Slikkepott! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten favorittslikkepotten min.
Når jeg lager mat så liker jeg å gjøre oppskrifter til mine egne. Om det ikke allerede er en oppskrift jeg har satt sammen selv, så endrer jeg alltid på noe. Jeg bytter ut ingredienser og endrer på mengden av forskjellige ingredienser.
Blogg: born2bake.blogg.no
Tanken bak bloggen: Bloggen ble opprettet for å kunne dele med andre det jeg elsker, og for å vise hva jeg kan. Jeg deler oppskrifter og bilder i håp om å kunne inspirere andre.
Publisert: 09.04.2013 kl. 10:40
Oppdatert: 09.04.2013 kl. 15:49
Lag deg en gratis konto