6 matpakker vi vil spise i høst

TENK KREATIVT: Hva med deilige omelettmuffins eller saftige horn med ost og skinke? Foto: Julie Ilona Balas/Kristine Ilstad (Det søte liv/www.detsoteliv.no)
TENK KREATIVT: Hva med deilige omelettmuffins eller saftige horn med ost og skinke? Foto: Julie Ilona Balas/Kristine Ilstad (Det søte liv/www.detsoteliv.no)
Ida Vassbotn
Ida Vassbotn

Mangler du inspirasjon til gode matpakker? Vi har samlet våre favoritter til deg!

Det finnes mange alternativer til den klassiske matpakken, og den trenger absolutt ikke å være ensidig!

Wraps er genialt. Du kan lage det med tortillalefser, tynnlefser eller potetlomper, og innholdet kan være så mangt. Prøv deg fram med enten smøreost, pesto, bruk frisk salat og det kjøttpålegget du liker best.

Salat på glass er genialt! Høyden på glasset gjør at dressingen ikke blandes med de friske ingrediensene. Dette gjør at salaten holder seg frisk mye lengre og holder salaten god og sprø. Bruk et syltetøyglass, Norgesglass eller hva enn du har ledig.

Omelett i porsjonsvariant er perfekt for matpakken til store og små. Du kan lage mange i en sleng slik at du har klart til en uinspirert dag. De er i tillegg superenkle å lage og kan fryses!

Den gode gamle klassikeren som alltid funker. Prøv denne grove versjonen, så holder du deg mett helt til middag.

Ost- og skinkehorn får de fleste på nostalgiske tanker. Denne versjonen er bakt med osten og skinken på innsiden, noe som gjør den optimal i matpakken. De kan lages i mengder og deretter fryses. Spises like godt varm som kald.

Dette er egentlig en «freshere» versjon av den tradisjonelle brødskiva. Tenk litt utenfor boksen. Spe på med grønnsaker, pakk det inn med to skiver og vips! Dette er en fantastisk overraskelse å ha i matpakka.

Ta bilde av matpakken din, merk bildet med #godtno og post det på Instagram. De beste bildene legger vi ut på Instagram-pagen vår!

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?