Tilbehøret som løfter grillpølsene

5. juni 2015Aktuelt
PØLSETILBEHØR: Piff opp grillpølsene med spennende og enkel garnityr som hakket løk, jalapenos, tomatsalsa eller guacamole. Foto: Brent Hofacker/NTB Scanpix
PØLSETILBEHØR: Piff opp grillpølsene med spennende og enkel garnityr som hakket løk, jalapenos, tomatsalsa eller guacamole. Foto: Brent Hofacker/NTB Scanpix

Ikke nøy deg med bare ketchup og sennep på grillpølsa. Gjør pølsefesten enda bedre med hjemmelaget tilbehør som kremet coleslaw og frisk salsa.

Du kan legge alt fra lettvint hverdagsmat til søte desserter på grillen, men det er ikke til å unngå at grillpølser alltid er en slager blant både store og små.

I tråd med at gatemat har blitt den nye gourmetmaten, har flere serveringssteder prøvd å gjøre pølsa trendy med spennende garnityr.

Men du trenger ikke alltid å spise ute for å få ordentlig pølsefeststemning. Det viktigste med en god pølse er selve pølsa, og hvis du vil prøve noe nytt kan du lage dine egne pølser hjemme på kjøkkenbenken.

Det er greit med ketchup på ventepølsa, men et skikkelig pølsemåltid smaker enda bedre med spennende tilbehør. Med litt forberedelser kan du imponere med hjemmelaget potetsalat og lomper. Eller så kan det gjøres så enkelt og så godt med deilig guacamole og frisk salsa fresca.

Her har vi samlet syv oppskrifter på tilbehør som passer perfekt til grillpølsene:

Publisert: 05.06.2015 kl. 12:53
Oppdatert: 15.05.2018 kl. 16:34


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?