Helgens meny er klar
13. november 2012Aktuelt
Fredagsburger, "Spago-kylling" og 80-talls retro med reker i terteskjell.
Lammeburger
Om du ønsker lammeburgeren enda mer gresk eller tyrkisk kan du jo lage tzatziki til.
Lammeburger. (Foto: Terje Visnes.)
"Spago"-kylling
Retten er helt konkret inspirert av en spesialitet fra restaurant Spago i Beverly Hills, med en av vår tids mest profilerte kjøkkensjefer, Wolfgang Puck.
"Spago"-kylling. (Foto: Terje Visnes.)
Reker i terteskjell
Prøv denne hiten fra 80-tallet, skikkelig retromat.
Reker i terteskjell. (Foto: Olav Olsen.)
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny