Akkurat som i Asia

En nydelig suppe, full av gode smaker fra ingefær, shitakesopp, vårløk og koriander.  Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Inkognito.
En nydelig suppe, full av gode smaker fra ingefær, shitakesopp, vårløk og koriander. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Inkognito.
Pia Cecilie Vabro

Fire knallgode middager med asiatiske smaker.

I mange asiatiske land er maten også pynten på bordet.

Flotte farger og deilig dufter gjør seg absolutt som midtpunkt på et middagsbord.

Sett derfor woken eller gryta rett på bordet og la gjestene forsyne seg selv.

Noen skåler med friske, grønne urter og spennende, røde sauser er lekkert og riktig garnityr til.

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?