Mat med øl
13. november 2012Aktuelt
Øl kan sette ekstra spiss på middagen – både ved siden av og i maten.
Vi har funnet frem fire oppskrifter på middager der øl spiller en rolle i matlagingen; drikk gjerne det samme ølet som du brukte i middagen, til middagen.
En tøff biffrett får du om du koker kjøttet i Guinness, server med kokte poteter rett fra gryta.
Dampede blåskjell er deilig helgemat, dampet i øl får de en ny tvist.
Oksekjøtt og øl gjør seg godt sammen, i oksekasserollen får det følge av masse spennende krydder.
Jegerens nattmat er nattmat for alle, her lager du en slags surkål kokt i øl og serverer med bacon og skikkelig pølse.
Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:27
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny