Til hovedinnhold

Mat med øl

13. november 2012Aktuelt
Prøv noe nytt, la blåskjellene trekke i øl. (Foto: Tore-André Baardsen.)
Prøv noe nytt, la blåskjellene trekke i øl. (Foto: Tore-André Baardsen.)

Øl kan sette ekstra spiss på middagen – både ved siden av og i maten.

Vi har funnet frem fire oppskrifter på middager der øl spiller en rolle i matlagingen; drikk gjerne det samme ølet som du brukte i middagen, til middagen.

En tøff biffrett får du om du koker kjøttet i Guinness, server med kokte poteter rett fra gryta.

Dampede blåskjell er deilig helgemat, dampet i øl får de en ny tvist.

Oksekjøtt og øl gjør seg godt sammen, i oksekasserollen får det følge av masse spennende krydder.

Jegerens nattmat er nattmat for alle, her lager du en slags surkål kokt i øl og serverer med bacon og skikkelig pølse.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:48
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:27


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?