Til hovedinnhold

Mat med øl

Prøv noe nytt, la blåskjellene trekke i øl. (Foto: Tore-André Baardsen.)
Prøv noe nytt, la blåskjellene trekke i øl. (Foto: Tore-André Baardsen.)

Øl kan sette ekstra spiss på middagen – både ved siden av og i maten.


Vi har funnet frem fire oppskrifter på middager der øl spiller en rolle i matlagingen; drikk gjerne det samme ølet som du brukte i middagen, til middagen.

En tøff biffrett får du om du koker kjøttet i Guinness, server med kokte poteter rett fra gryta.

Dampede blåskjell er deilig helgemat, dampet i øl får de en ny tvist.

Oksekjøtt og øl gjør seg godt sammen, i oksekasserollen får det følge av masse spennende krydder.

Jegerens nattmat er nattmat for alle, her lager du en slags surkål kokt i øl og serverer med bacon og skikkelig pølse.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?