Inspirert av Kina

13. november 2012Aktuelt
Kylling i wok med chili og ingefær smaker godt sammen med nudler, paprika og brokkoli. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson.)
Kylling i wok med chili og ingefær smaker godt sammen med nudler, paprika og brokkoli. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Alf Børjesson.)

Lag middag på kinesisk vis.

I dag kan du prøve deg på å lage kinesisk-inspirert middag.

Hva med en Chop Suey – historien sier at retten egentlig kommer fra New Yorks Chinatown, men at den smaker av Østen er det ingen tvil om. Retten er full av spennende grønnsaker som vannkastanjer og bambusskudd, og smakes til med østerssaus og soyasaus.

Å steke i wok er en veldig vanlig måte å tilberede middagen på i Kina. Her har vi ingefær, chili, squash, paprika og brokkoli i woken med sammen med kylling og serverer med nudler ved siden av.

Ingefær og vårløk er begge viktige ingredienser i det kinesiske kjøkkenet, her får de følge av renskåret lammekjøtt, gulrøtter og shitakesopp.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:49
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:37


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?