Slik lager du sommerens heteste hvitløksbrød
Få ting smaker bedre enn et saftig hvitløksbrød som tilbehør på middagsbordet. Dette brødet kan du bake eller slenge på grillen.
Enten du lager suppe, salater eller lasagne, hvitløksbrød tilfører middagen det lille ekstra. Derfor har vi bedt matblogger Monica Csango dele oppskriften på et av de deiligste hvitløksbrødene vi vet om.
- Brødet er fantastisk følge til en god salat type kylling eller tunfisksalat. Suppe og hvitløksbrød er også en klar favoritt hjemme hos oss. Fra tid til annen har jeg gjester som spør om de kan få bare hvitløksbrødet - og det har jeg faktisk servert, men da har jeg supplert med litt god skinke og oliven, sier Csango til Godt.
Hobbykokken slenger sitt hvitløksbrød i ovnen, men hvis du pakker brødet inn i aluminiumsfolie kan du legge det på grillen.
Til høsten kommer Csango, kjent fra TV 2s Ettermiddagen hvor hun er fast kokk, med kokeboken «Til å spise opp».
- Den inneholder hverdagsoppskrifter med en glamorøs tvist. Jeg er opptatt av at mat skal være enkel å lage slik at man får tid til gjestene sine, og jeg tror at all mat kan med noen enkle grep kan se fantastisk ut. Man spiser jo med øynene like mye som med magen- det er ikke for ingenting at folk publiserer pene matbilder på Instagram.
Del dine beste blinkskudd fra grillen med #godtno og vi plukker deg til forsiden vår!
Nedenfor finner du noen deilige salater og supper som passer perfekt til Monicas hvitløksbrød.