Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På Godt finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Godt skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Godt penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Godt, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Essensielle ting til kjøkkenet

29. juni 2022Aktuelt
LEKKERT: Hvem hadde trodd at skjærebrett kunne se så stilige ut?
LEKKERT: Hvem hadde trodd at skjærebrett kunne se så stilige ut?
Foto: Produsentene

Bakeboller, skjærebrett, desilitermål og kniver: Vi har samlet sammen et knippe av ting du bør ha på kjøkkenet.

Kanskje du skal flytte hjemmefra til høsten, eller kanskje du rett og slett trenger inspirasjon? Uansett har vi funnet 22 praktiske og lekre gjenstander som er smarte å ha tilgjengelig på kjøkkenet.

Noen er svært rimelige, andre koster mer. Og hvis du ikke ønsker å kjøpe nytt, bør du sjekke ut loppemarkeder eller online bruktmarkeder som Finn eller Tise.

Denne bakebollen fra Ikea har føtter som gjør at den kan stå både rett og skrått, samt en kort og en lang helletut. Praktisk på mange måter, med andre ord.

Sett farge på kjøkkenet med dette settet fra Joseph Joseph. Settet inneholder både bakeboller, dørslag, sikt og måleutstyr.

Fargerike oppbevaringskasser i pastell har vært populære de siste årene. Vi falt ekstra for de delikate fargene på disse fra Liewood.

Intet kjøkken uten en god ballongvisp for å piske krem og sauser med. Denne ble kåret til den beste vispen i en test på Simply Recipes, blant annet på grunn av komfort og antiskli-håndtaket.

For noen nydelige og fargerike glass! De kommer i flere varianter, men vi likte spesielt denne serien i rosa, grønn, gul og blå.

En god stekespade er alfa og omega. Denne er laget av silikon, og er derfor myk og tøyelig, slik at du kommer til overalt i stekepannen.

Pynt opp bordet med noen søte salt- og pepperbøsser – vi falt for disse formet som små hunder.

Har du sett en lekrere stekepanne? Dette emaljerte fatet kan brukes på både induksjon, gass, vanlig komfyr og settes i stekeovnen. For ikke å snakke om å brukes til serveringsfat. Merk at det ikke tåler den aller høyeste varmen.

Det er flere av oss i redaksjonen som har falt for de japanske Mac-knivene. Dette settet er med både en kokkekniv og en mindre universalkniv.

Hvis du er veldig interessert i design, kan kanskje Globals kokkekniv være noe for deg. Siden den er laget uten skjøter, er den også enkel å holde ren.

De rimelige skrelleknivene fra Victorinox er geniale å ha på skjul for mindre kutteoppgaver, som å skjære opp agurk og tomat til brødskiven, eller å kutte opp eplebiter til poden.

Pynt opp kjøkkenbenken med denne elegante vannkokeren – som kommer i både svart og hvit.

Vi falt for den nydelige gulfargen på denne ildfaste formen fra Kockums Jerneverk.

Hvis du liker en litt retro «diner»-stil, kan disse ildfaste formene fra Falcon være noe for deg. De kommer i flere farger, men vi holder en knapp på de svarte og blå.

Elefant-flaskeåpneren fra Georg Jensen er en designklassiker – og en samtalestarter.

Her snakker vi farger! Dette settet kommer med en liten holder, som gjør at du kan la skjærebrettene stå på kjøkkenbenken og lyse opp.

Kanskje de kuleste skjærebrettene som finnes? De kommer i blå også, og koster en del å få til Norge – men så er de også som et lite kunstverk på kjøkkenet.

Denne klassikeren fra Hadeland Glassverk ble designet i 1954, og tåler tidens tann svært godt.

Dette målebegeret viser ikke bare liter og desiliter, det viser også oz (for dere som innimellom følger engelske oppskrifter), og gram for flere forskjellige tørrvarer.

Publisert: 29.06.2022 kl. 14:41
Oppdatert: 16.08.2022 kl. 14:11


Finn flere artikler:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?