Grise-enkel burger med revet svinekjøtt
24. april 2013Aktuelt
Kokkeskolen viser deg hvordan du lager burger med saftig svinekjøtt og sprø coleslaw. Så enkelt og så godt.
«Pulled pork» er saftig svinekjøtt som rives fra bena. Ingen kjappis, men lettlaget og godt. Serves med hjemmelaget coleslaw-salat og barbecuesaus.
Pulled pork:
Til fire personer
1 kg svinenakke
5 dl mørkt øl
Aluminiumsfolie
Krydderblanding:
1 ts paprikapulver
1 ts løksalt
1 ts hvitløkspulver
1 ts chilipulver
1 ts hvit malt pepper
1 ts salt
Coleslaw-salat:
1 liten hodekål
2 gulrøtter
2 ss strimlet sylteagurk
3 ss majones
3 ss lettrømme
1 ts dijonsennep
1 ts sukker
Saften av en halv sitron
Salt og pepper
Publisert: 24.04.2013 kl. 11:00
Oppdatert: 24.10.2013 kl. 14:17
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny