Svin
20. november 2012Aktuelt
Colourbox.com
Svinekjøtt er relativt mildt i smaken, men kan forsterkes med tilbehør og krydder. En fellesnevner for vinene til svin, uansett prepareringsmetode, er at de bør ha lite garvestoffer, og ha en rund, fyldig og helst litt fruktsøtlig smak. Vinene som anbefales her, har alle det til felles. Let etter viner fra Argentina, Australia, Chile, Sør-Afrika, USA, Sør-Frankrike og Veneto-distriktet i Nord-Italia.
Glem ikke at roséviner også kan være godt til svinekjøtt.
Til skikkelig spicy svinekjøtt etter asiatisk oppskrift, velger man gjerne en kraftig Chardonnay. Eller en halvtørr Alsace-vin.
Publisert: 20.11.2012 kl. 14:00
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse
Dagens beste tilbud
Godts ukemeny