Til hovedinnhold

Svin


Svinekjøtt er relativt mildt i smaken, men kan forsterkes med tilbehør og krydder. En fellesnevner for vinene til svin, uansett prepareringsmetode, er at de bør ha lite garvestoffer, og ha en rund, fyldig og helst litt fruktsøtlig smak. Vinene som anbefales her, har alle det til felles. Let etter viner fra Argentina, Australia, Chile, Sør-Afrika, USA, Sør-Frankrike og Veneto-distriktet i Nord-Italia.

Glem ikke at roséviner også kan være godt til svinekjøtt.
Til skikkelig spicy svinekjøtt etter asiatisk oppskrift, velger man gjerne en kraftig Chardonnay. Eller en halvtørr Alsace-vin.

pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?