Godt med pizza

13. november 2012Aktuelt
Morsom pizza med smak av alle årstider; artisjokker, oliven, sopp og skinke. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kai Nordrum.)
Morsom pizza med smak av alle årstider; artisjokker, oliven, sopp og skinke. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Kai Nordrum.)

Fire fristende pizza-oppskrifter.

Alle har sin favorittpizza. Noen digger tynn, italiensk pizza med pepperoni og chili. Mens andre foretrekker tykkere, amerikanske varianter med kjøttdeig eller skinke og sjampinjong.

Men vi kan vel uansett være enige om at den hjemmelagde er best?

Her får du fem oppskrifter på pizza du kan lage hjemme.

Vi har tatt med en hvit variant, altså pizza uten tomatsaus. Server den med speket skinke eller salami.

Du får oppskrift på Pizza Margherita, klassikeren med tomatsaus, mozzarella og frisk basilikum og Pizza Quattro Stagioni, den andre klassikeren, den med en ingrediens for hver årstid.

For de som foretrekker en litt kraftigere pizza, kan vi anbefale oppskriften på pizza med kylling; her er bunnen ordentlig grov og den er toppet raust med kylling og paprika.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:50
Oppdatert: 23.11.2015 kl. 15:40


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?