Spisset posesuppe

13. november 2012Aktuelt
Smak til en blomkålsuppe fra pose med pølse, bacon og brokkoli. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)
Smak til en blomkålsuppe fra pose med pølse, bacon og brokkoli. (Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen.)

Så lett kan en enkel posesuppe kan bli en knallgod middag

Det er ikke alltid vi har tid til å lage alt fra bunnen av, og da er det godt at noen har gjort deler av jobben for oss.

Ta frem en posesuppe og med enkle grep og litt ekstra ingredienser, som en pakke kjøttdeig eller litt grillet kylling, er det kort vei til en ordentlig god og mettende hverdagsmiddag.

Prøv en blomkålsuppe toppet med bacon og pølse. Brennsnute er en god, gammeldags, norsk tradisjonsrett, her får du en rask og enkel variant til hverdags. Lager du tomatsuppe med kjøttdeig og makaroni setter du fart på posevarianten, eller du kan tilsette kjøttboller og litt chili om du vil ha litt ekstra sting. Med posesuppe og grillet kylling som basis lager du fort og lett en kyllingform. Fiskesuppen med fennikel og laks tar utgangspunkt i en posesuppe og med noen få grep er den som hjemmelaget.

Publisert: 13.11.2012 kl. 15:52


pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Godts ukemeny

Siste i Aktuelt

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?